Snabb och säker leverans

Vi skickar paketet samma dag!

Odlingsutrustning

SuperGrows motto är att våra kunder och deras växter ska ha det bästa av det bästa – utifrån de behov, önskemål och förutsättningar som finns! Vi har alltid fokus på kunden och för oss är det viktigt att du känner dig trygg och nöjd när du handlar hos oss. 
Med väl genomtänkt, noga utvald och högkvalitativ utrustning från SuperGrow så kommer du att skapa de bästa och mest optimala förhållanden för att få friska, kraftiga och hälsosamma plantor.

Vi rekommenderar att använda LED-belysning för hemmaodling och när du byter till LEDs kommer ditt ljus avge mindre infrarött ljus men även avge mindre värme. Du kommer också märka att dina plantor kommer att behöva mindre vatten i och med att de inte behöver skydda sig mot den värme som traditionell HID-belysning avger. Ett byte till LEDs är därför mer konstadseffektivt och det kommer att synas på både din elräkning som på vattenförbrukningen. Några andra viktiga fördelar med att jobba med LEDs är att risken för brand och skadeangrepp minimeras.
SuperGrows vision är att alla våra kunder ska ha det bästa av det bästa som finns att tillgå på marknaden!
Odling och odlingsutrustning är vår passion och det spelar ingen roll om du är en erfaren odlare eller om du är novis – vi på SuperGrow finns här för dig! Så tveka inte att höra av dig, vi hjälper dig hela vägen med stort och smått.

1020 varer i alt