Snabb och säker leverans

Vi skickar paketet samma dag!

Odlingsutrustning

SuperGrows motto är att våra kunder och deras växter ska ha det bästa av det bästa – utifrån de behov, önskemål och förutsättningar som finns! Vi har alltid fokus på kunden och för oss är det viktigt att du känner dig trygg och nöjd när du handlar hos oss. 
Med väl genomtänkt, noga utvald och högkvalitativ utrustning från SuperGrow så kommer du att skapa de bästa och mest optimala förhållanden för att få friska, kraftiga och hälsosamma plantor.

Med rätt växtutrustning från Gro-Lys skapar du de perfekta förutsättningarna för att dina växter ska kunna växa sig starka och friska. Det är viktigt för oss att du alltid har rätt utrustning så att du blir nöjd! Gro-Lys är en growshop som fokuserar på kundens behov, vi hjälper alltid gärna till och du bör inte tveka att kontakta oss. Kom ihåg att det inte kostar något att ringa, vi hjälper dig gärna hela vägen! Se bland annat vårt stora utbud av växthus i kategorin ”grotelt”. Vi rekommenderar att använda LED-växtljus för din inomhusodling. När du byter till LED-växtljus kommer ditt ljus att avge mindre infrarött ljus och också mindre värme. Dina växter behöver därför mindre vatten för att skydda sig mot värmen som du just har tagit bort efter att ha bytt till LED-växtljus. På så sätt sparar du både på el- och vattenräkningen. Samtidigt ger LED-växtljus också en mycket mindre risk för brand eller andra skador på dina växter. Hjälp med rätt växtutrustning Har du erfarenhet av hemodling eller vill du ha erfarenhet av det? Vi är alltid tillgängliga per telefon och kan hjälpa dig med växtutrustning. Växtutrustning är vår passion och därför bör du inte tveka att fråga oss om vår utrustning när som helst! Vi vill att alla ska dra nytta av den bästa utrustningen och därför levererar vi den bästa utrustningen på marknaden. Kontakta oss idag och ta reda på mer om vårt stora utbud av växtutrustning. Vi hjälper dig att hitta rätt lösning för dig.

Vi rekommenderar att använda LED-belysning för hemmaodling och när du byter till LEDs kommer ditt ljus avge mindre infrarött ljus men även avge mindre värme. Du kommer också märka att dina plantor kommer att behöva mindre vatten i och med att de inte behöver skydda sig mot den värme som traditionell HID-belysning avger. Ett byte till LEDs är därför mer konstadseffektivt och det kommer att synas på både din elräkning som på vattenförbrukningen. Några andra viktiga fördelar med att jobba med LEDs är att risken för brand och skadeangrepp minimeras.
SuperGrows vision är att alla våra kunder ska ha det bästa av det bästa som finns att tillgå på marknaden!
Odling och odlingsutrustning är vår passion och det spelar ingen roll om du är en erfaren odlare eller om du är novis – vi på SuperGrow finns här för dig! Så tveka inte att höra av dig, vi hjälper dig hela vägen med stort och smått.

1155 varer i alt