Snabb och säker leverans

Vi skickar paketet samma dag!

Köpvillkor

Dina rättigheter när du handlar med oss

Villkor

Försäljningsvillkor och leveransvillkor gäller för alla leveranser från supergrow.se CVR: 35019367Villkoren gäller om inga andra avtal har ingåtts mellan dig som köpare och supergrow.se. Produktbeskrivningar finns tillgängliga online.Leverans av varor från Gro-lys.dk anses ha ägt rum när konsumenten tar emot varorna.

Frakt

sker med GLS, förväntad leverans 1-7 dagar.Risken för varorna Risken för varor som köpts av supergrow.se övergår till dig som konsument vid tidpunkten för leveransenKlagomål Eventuella fel eller leveransfel från supergrow.se måste åberopas inom rimlig tid efter att du har upptäckt felet.Det är din plikt att ange och på begäran visa hur felet eller defekten manifesterar sig. Om du upptäcker ett fel,Du måste snabbt kontakta supergrow.se.Som regel kan du bara klaga på fel som visas senast två år efter att du har mottagit varan. För varor medbegränsad hållbarhet, din rätt till överklagande begränsas av den hållbarhetstid som supergrow.se har erbjudit dig.

Pris och betalning

Pengarna dras bara av när varan skickas.I den här butiken kan du beställa dina varor online och betala med Visa Dankort. Alla priser inkluderar moms.Ångerrätt supergrow.se ger en 14-dagars ångerrätt, giltig från den dag du mottar dina varor.Du har en skyldighet att returnera artikeln i väsentligen samma skick och mängd som den mottogs.Du måste dock bära kostnaderna för att returnera varan.Om det är en tillverkningsfel kommer vi att täcka fraktkostnaderna eftersom det kanske inte är ditt fel som konsument.För ytterligare frågor, vänligen kontakta oss via post eller telefon.Vårt betalningssystem är integrerat med 3D Secure, vilket innebär att de måste logga in med Easy ID och registrera sitt telefonnummer.De kommer nu att få ett meddelande med en aktiveringskod som måste användas för varje köp med deras betalkort via internet! På så sätt skyddas de mot missbruk av sina kort.

Ansvarspolicy. GDPR

supergrow.se frångår sig allt ansvar som kan uppstå om utrustningen används med fel avsikter. Vi lagrar ingen personlig information och kommer aldrig att använda informationen för användning någon annanstans. Vi använder ingen personlig information och vi ser till att information som:Namn, ålder, bostad, e-post etc. kommer aldrig att delas med en tredje part.