Snabb och säker leverans

Vi skickar paketet samma dag!

SUPERGROW

Vi skapar en hållbar framtid för den gröna världen

Vilka är vi bakom SuperGrow?

Under ett antal år har vi varit engagerade i att leverera utrustning av högsta kvalitet till våra kunder och till förmånliga priser. Dessutom har vi på SuperGrow varit ledande när det gäller rådgivning och installation av system anpassade utifrån kundens behov. Vi är stora förespråkare för användning av LED och andra hållbara lösningar.

När en blir till flera

I början var det bara en person som drev företaget Gro-Lys.dk men i och med att efterfrågan ökat och detta i takt med människors brinnande intresse för hållbar odling och en önskan att hitta utrustning som blir en investering (istället för slit-och-släng), har vi expanderat och nu även lanserat den svenska Online-butiken SuperGrow.se. Vi som jobbar är ett gäng entusiaster med en gemensam vision om en grönare och hållbara framtid för vår jord.

Hos oss är du som kund och ditt behov alltid i fokus – SuperGrows professionella team kommer alltid ge 100% kundservice.

Danmarks största fysiske Growshop

Vi har placeret os i midten af landet, nemt tilgængeligt fra alle sider for at gøre tingene så nemme for vores kunder som muligt.

Udover placeringens goder så står vi også med landets største Growshop mellem hænderne, dette tillader et større lager og en mere dynamisk fremvisning af en mangfoldig gruppe af produkter.

Æblegyden 3, 5592 Ejby

Företag

Om du önskar starta ett företagskonto hos oss ska du kontakta oss på
kundeservice@supergrow.se

Hvis du lever op til de forskellige tjek vi laver opretter vi en konto og fremsender denne til dig senest 72 timer efter igangsættelse af tjek.

Andra priser

Som företgaskund hos SuperGrow har du tillgång till bättre priser, förutsatt att du köper större kvantitet eller hela partier.