Snabb och säker leverans

Vi skickar paketet samma dag!

Skadedjursbekämpning

Har du problem med skadedjur i ditt odlingsutrymme?
De flesta problem med diverse olika skadedjur som kan uppstå handlar oftast i grunden om att man valt en dålig kvalité på jorden eller att de övriga odlingsförhållandena inte är optimala. Det kanske är för torrt eller fuktigt, dålig ventilation, för varmt eller kallt – alla parametrar när det kommer till inomhusodling måste stämma och vara konstanta; alla förändringar påverkar dina växter och deras hälsa samt immunförsvar.

En annan orsak kan vara köpeplantor eller om man tar eller får sticklingar från andra personer. Det kan vara bra att sätta nyköpta plantor eller sådana du får i karantän ett tag, så du kan kontrollera eventuella skadedjur och för att dessa inte ska flyttas över till redan befintliga växter. En annan lösning är att välja steriliserad jord som t ex. GOLD LABEL – Special Mix – som redan är preparerad med alla näringsämnen och kontrollerad för 100% säkerhet när det gäller att vara både svamp- och skadedjurfri.

Vi på Gro-Lys lägger stor vikt vid ekologisk bekämpning av skadedjur och majoriteten av vårt breda sortiment är 100% ekologiska/organiska. Vi är en Growshop som förespråkar ekologisk/organisk odling och anser att det är den bästa vägen att gå – både för miljön men även för människan. 

Du är varmt välkommen att kontakta oss för rådgivning. Vi garanterar alltid professionell guidning och att de produkter du investerar i alltid håller den bästa kvalitén du kan hitta – för att dina växter och odling alltid förtjänar det bästa av det bästa!

13 varer i alt