Snabb och säker leverans

Vi skickar paketet samma dag!

Tillbehör

Tillbehör till tillväxt- och blomstrande ljus

Här hittar du ett stort utbud av tillbehör till ditt tillväxt- och blomstrande ljus. Vi har allt nödvändigt tillbehör för att skapa den optimala miljön för dina växter och förbättra dina resultat. Vårt tillbehör är noggrant utvalt från marknadens ledande tillverkare, så du kan vara säker på att få den bästa kvalitetsutrustningen. Oavsett om du är en professionell trädgårdsmästare eller en hobbyodlare kan vi erbjuda dig rätt tillbehör till ditt växtljus.

Allt du behöver för att uppnå optimala resultat

Inom denna kategori hittar du produkter som den gröna LED-pannlampan, Lumen King Master Controller och Spoton Quantum PAR-mätare. Den gröna LED-pannlampan är en användbar accessoar för odlare som behöver ta hand om sina växter på natten eller under dåliga ljusförhållanden. 

Dess gröna ljusspektrum kommer inte att störa växternas fotosyntesprocess, så odlare kan observera och justera sina växter utan att orsaka skada. Lumen King Master Controller är ett annat viktigt verktyg för odlare som använder flera tillväxtlampor. Den ger användarna möjlighet att reglera ljusintensiteten, automatisera på/av-planer och styra olika ljusinställningar på ett enkelt sätt. Kontrollenheten inkluderar även säkerhetsfunktioner som skyddar mot elektriska faror och strömvariationer. Spoton Quantum PAR-mätaren är ett sofistikerat verktyg som mäter Photosynthetically Active Radiation (PAR) som avges av tillväxtljuset. PAR är en avgörande faktor för växttillväxt och kan påverka växtens totala avkastning och kvalitet. Med denna enhet kan odlare säkerställa att de ger sina växter den optimala mängden ljus, vilket kan leda till bättre avkastning och friskare växter.

Kategorin erbjuder ett brett utbud av tillbehör till ditt tillväxt- och blomstrande ljus, noggrant utvalda från ledande tillverkare på marknaden.

Tillbehören, såsom den gröna LED-pannlampan, Lumen King Master Controller och Spoton Quantum PAR-mätaren, kan hjälpa odlare att uppnå optimal växttillväxt och hälsa.

Tillbehören inkluderar verktyg för att reglera ljusintensiteten, automatisera på/av-planer och mäta den optimala mängden ljus, avgörande för sund växttillväxt och högre avkastning.

Vi finns här för att hjälpa dig

Vi prioriterar alltid att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Snabba leveranstider och tillgänglighet för att besvara eventuella frågor är avgörande för oss. Vår kundtjänst finns alltid tillgänglig för att hjälpa till med de frågor eller förfrågningar du kan ha, och du är välkommen att kontakta oss när som helst. Du kan nå oss på telefon via 24 79 80 80 eller via vår kontaktsida. Vi ser fram emot att höra från dig!

4 varer i alt