Snabb och säker leverans

Vi skickar paketet samma dag!

Mills Nutrients

Mills Nutrients är utvecklad och produceras i Holland. Mills näringsämnesserie består av en två-parts grundgödsel och sedan diverse andra tillsatser – allt för att ge dina plantor exakt vad de behöver och samtidigt utesluta sådant de inte behöver! 
Mills är en av de första företagen att utveckla biomineraliska näringsämnen som utnyttjar det bästa från både organiska samt syntetiska källor. Genom att kombinera dessa två optimeras  tillväxthastigheten, avkastningen, smak samt aromen hos plantorna.

Bakom succén med deras biomineraliska näringsämnen ligger år av gedigen forskning, både vad gäller att hitta optimala produkter för stora och mer kommersiella odlingar men även för hobbyodlare. Denna forskning har lett till en komplett serie av produkter med enastående hög kvalitet som levererar alla de nödvändiga näringsämnen såsom Basis A, Basis B, Start-R, C4 och Ultimate PK. Den unika sammansättningen i produkterna ger odlare, oavsett odlingsnivå och skala, möjlighet att använda Mills serie under hela plantans livscykel.
SuperGrow är en kvalitetsmedveten growshop där kunden alltid är i fokus. Därför kommer du att upptäcka att vi endast säljer noggrant utvalda produkter inom t ex. växtbelysning, ventilationssystem och erkända odlingssystem. Vi säljer endast produkter i absoluta toppkvalitet eftersom vi tror att dina växter endast förtjänar det bästa av det bästa!

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att ta fram de bästa lösningarna och produkterna  – allt för att du ska känna dig trygg samt att dina plantor ska få de bästa förutsättningarna!

6 varer i alt