Snabb och säker leverans

Vi skickar paketet samma dag!

Purpl Scientific™

Slipp bekymret med mysterier och gissningarna gällande styrka, kvalitet och kemisk sammansättning under hela växtens livscykel – från odling till konsumtion.
Purpl Scientific™ är ett teknikföretag som ägnar sig åt att tillhandahålla exakta, prisvärda verktyg som ger insikt och intelligens om produkter och styrka.

Deras utvecklingsteam är baserat i Finland och består av innovatörer, forskare och ingenjörer som är erkända experter inom optisk vetenskap, artificiell intelligens, maskininlärning, miniatyrisering, nätverkande, mobilapplikationsutveckling m.m.

De jobbar med samma vetenskap och teknik som ursprungligen utvecklades för jordbruks- och läkemedelsindustrin. I över sjuttio år har detta tillvägagångssätt använts för att säkerställa kvalitet, integritet och konsekvens i hela värdekedjan.

Även om dessa äldre lösningar för stort jordbruk och big pharma är överlägsna när det gäller att möjliggöra livsmedelssäkerhet, utvecklades de med ett stort fysiskt fotavtryck och en prislapp som begränsade antagandet för alla utom några multinationella företag. Purpl Scientific har tagit dessa äldre lösningar och krympt dem både när det kommer till storlek och pris MEN inte på bekostnad av deras kraft eller effekt.

Alla våra produkter är noga utvalda då vi vill vara den bästa odlingsbutiken i Norden – därför har vi också det bredaste sortimentet av allt du kan tänkas behöva, från t ex. växtbelysning, klimatkontrollsutrustning till krukor och odlingsmedia samt allt däremellan! Se hela vårt sortiment av odlingsutrustning här.

Kom ihåg att vi finns där för dig – så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig hela vägen – använd gärna vår chatt-funktion för snabbare svar!

1 varer i alt