Snabb och säker leverans

Vi skickar paketet samma dag!

Secret Jardin

Secret Jardin har sedan 2006 specialiserar sig på odlingstält för inomhusodling samt hydroponi och erbjuder kraftfulla och väl anpassade verktyg både för professionella odlare men även för nybörjaren.
Det som är viktigt att tänka på är att du utrustar ditt odlingstält med korrekt utrustning som är särskilt anpassat till just det odlingstält du valt att jobba med.
Secret Jardin har ett brett sortiment av odlingstält vilket innebär att alla kan hitta just det som passar och uppfyller ens behov och krav.
Odlingstälten från Secret Jardin är certifierade av internationella organisationer för att garantera exceptionell kvalitet med lång livslängd, autentisera de innovativa materialen och lösningarna samt för att garantera de bästa säkerhetsförhållandena.

Gro-Lys är en kvalitetsmedveten growshop där kunden alltid är i fokus. Därför kommer du att upptäcka att vi endast säljer noggrant utvalda produkter inom t ex. växtbelysning, ventilationssystem och erkända odlingssystem. Vi säljer endast produkter i absoluta toppkvalitet eftersom vi tror att dina växter endast förtjänar det bästa av det bästa!

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att ta fram de bästa lösningarna och produkterna  – allt för att du ska känna dig trygg samt att dina plantor ska få de bästa förutsättningarna!

23 varer i alt