Snabb och säker leverans

Vi skickar paketet samma dag!

Vattenkylare

Upplever du att det är problematiskt att hålla vattentemperaturen på en jämn nivå mellan 18-20°C?
En vattenkylare till ditt hydroponiska system hjälper dig att sänka temperaturen på vattnet. En temperatur på mellan 18-20°C ger dina plantor det bästa klimatet och de bästa förutsättningarna och du kommer att uppleva en bättre tillväxt och friskare växter.

Om vattnet är för varmt kan det medföra diverse problematiska tillstånd hos dina växter så som t ex. rotröta och/eller andra rotsjukdomar. kan det orsaka problem med rotröta och andra rotsjukdomar.

Vattenkylaren kopplar du direkt till din pump som kommer att pumpa in det svala vattnet i ditt bevattningssystem alternativt så kan den kyla ner hela vattentanken.
SuperGrow är en kvalitetsmedveten growshop där kunden alltid är i fokus. Därför kommer du att upptäcka att vi endast säljer noggrant utvalda produkter inom t ex. växtbelysning, ventilationssystem och erkända odlingssystem. Vi säljer endast produkter i absoluta toppkvalitet eftersom vi tror att dina växter endast förtjänar det bästa av det bästa!

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att ta fram de bästa lösningarna och produkterna  – allt för att du ska känna dig trygg samt att dina plantor ska få de bästa förutsättningarna!