Snabb och säker leverans

Vi skickar paketet samma dag!

BioTabs

BioTabs – organiskt gödselmedel

BioTabs är ett innovativt forskningsföretag från Holland och producent av organiska gödselmedel. De har mer än 35 års erfarenhet av växtodling och har från början odlade de på syntetisk väg på Rockwool. För 10 år sedan ändrade de riktning och började testa ekologisk odling. 
Det primära sättet att odla ekologiskt bygger på användningen av kompost. Baserat på kompost har ett antal organiska strategier utvecklats. BioTabs är ett organiskt gödselmedel som använder jordorganismernas kraft där BioTabs stimulerar markorganismer genom att omvandla organiskt material till idealisk växtnäring. På detta sätt utvecklar växter starka rotsystem och är sjukdomsresistenta.

BioTabs garanterar en rättvis, full och mycket välsmakande skörd. Läs mer om deras gödningsschema här BioTabs Organic Growing, Easy by Nature

SuperGrow är en kvalitetsmedveten growshop där kunden alltid är i fokus. Därför kommer du att upptäcka att vi endast säljer noggrant utvalda produkter inom t ex. växtbelysning, ventilationssystem och erkända odlingssystem. Vi säljer endast produkter i absoluta toppkvalitet eftersom vi tror att dina växter endast förtjänar det bästa av det bästa!

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att ta fram de bästa lösningarna och produkterna  – allt för att du ska känna dig trygg samt att dina plantor ska få de bästa förutsättningarna!

15 varer i alt