Snabb och säker leverans

Vi skickar paketet samma dag!

LED

Teknologin och utvecklingen bakom LED-belysning har fullkomligen exploderat de senaste åren. När du investerar i riktigt högkvalitativ LED-växtbelysning kommer du att uppleva en ökning i både avkastning och kvalitet. 
Den starka genomslagskraft som LED-belysning haft på marknaden har bidragit till att de har konkurrerat ut vanlig växtbelysning i form av t ex. HPS – både i effektivitet såväl som i energiförbrukning.

Växternas behov för de 12 olika ljusspektra uppfylls, vilket inte är möjligt med konventionella HPS-växtbelysningar. LED-växtbelysning har en hållbarhet på över 10 år och har lång livstid i brinntid – vilket innebär en försäkring om att du inte behöver bekymra dig för din belysningsinstallation och att det inte heller kommer att innebära några framtida utmaningar.

LED-teknik erbjuder obestridliga fördelar jämfört med föråldrade, traditionella växelbelysningsarmaturer så som t ex.

40% mindre el för att fungera utan att offra avkastningen, samtidigt som kvaliteten på skörden ökar. Att halvera din elräkning till hälften garanterar en avkastning på armaturens kostnad på mindre än ett års tillväxt.
50 000 timmars livslängd som varar 5 gånger längre än traditionella glödlampor betyder att du har mindre underhåll och växer mer utan att ljuskvaliteten minskar.
Lite eller ingen värme minskar behovet av kylkomponenter, vilket leder till ytterligare kostnadsbesparingar och förenklad installation.

SuperGrow har ett otroligt brett sortiment när det kommer till olika sorters LED-belysning. Hos oss hittar du endast de bästa kvaliteterna vad gäller LED-växtbelysning! Våra LED-paneler är noga utvalda – allt för att säkerställa att du ska uppnå de bästa, möjliga resultatet med din inomhusodling!

Du är alltid välkommen att kontakta oss på SuperGrow.se om du har funderingar kring ditt belysningssystem – vi guidar dig att komponera ihop den bästa lösningen för just dig och dina plantor!

69 varer i alt