Snabb och säker leverans

Vi skickar paketet samma dag!

Atami

Atami är ett biologiskt forskningskontor från Holland och har funnits på marknaden sedan 1997.
Atami har en kundbas i 40 olika länder runt om i världen, vilket ger dem väl kvalitetstestade produkter. Produkterna som utvecklats av Atami kan användas för nästan alla typer av grödor.
När du ska välja växtnäring till dina plantor så är det oerhört viktigt att välja de rätta produkterna och det svåra i denna djungel är att det finns så många olika varianter och märken och man måste vara uppmärksam på att olika plantor behöver olika typer av näringsämnen under de olika växtfaserna.
SuperGrow är en kvalitetsmedveten growshop där kunden alltid är i fokus. Därför kommer du att upptäcka att vi endast säljer noggrant utvalda produkter inom t ex. växtbelysning, ventilationssystem och erkända odlingssystem. Vi säljer endast produkter i absoluta toppkvalitet eftersom vi tror att dina växter endast förtjänar det bästa av det bästa!

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att ta fram de bästa lösningarna och produkterna  – allt för att du ska känna dig trygg samt att dina plantor ska få de bästa förutsättningarna!

Klicka här för att se vårt breda sortiment av växtbelysning

4 varer i alt