Snabb och säker leverans

Vi skickar paketet samma dag!

Odlingstält - Växttält

Genom att investera i ett växttält har du möjlighet att styra klimatet i din odlingsmiljö – i ditt eget hem.
På grund av detta så föredrar många odlare att jobba med just odling i tält då man utesluter alla eventuella luftproblem och ljusutsläpp.

Med ett växttält från SuperGrow kommer du snabbt igång med att starta upp ditt alldeles egna odlingsrum. Våra olika modeller av växttält är tillverkade i slitstarka och robusta material med lång hållbarhet – allt för att säkerställa den absolut bästa kvaliteten! Vi har många olika modeller och storlekar – och om du mot all förmodan inte skulle hitta just den storleken du söker, eller om det är en unik eller specialanpassad storlek, så tveka inte att kontakta oss så undersöker vi om det går att få det specialbeställt till just dig.

Alla våra produkter är noga utvalda då vi vill vara den bästa odlingsbutiken i Norden – därför har vi också det bredaste sortimentet av allt du kan tänkas behöva, från t ex. växtbelysning, klimatkontrollsutrustning till krukor och odlingsmedia samt allt däremellan! Se hela vårt sortiment av odlingsutrustning här.

Kom ihåg att vi finns där för dig – så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig hela vägen! 
Viktigt att tänka på när det gäller bra LED-belysning för ditt odlingstält
Att inte ha tillräckligt med ljus eller den optimala belysningen i ditt växttält innebär en drastisk sänkning av dina plantors allmänna hälsa samt framtida avkastning; genom att snåla från början och köpa billiga lösningar istället för att investera från början kommer att bli väldigt kostsamt både i plånboken men även vad gäller avkastningen. Därför är det otroligt viktigt med korrekt och högkvalitativ växtbelysning som är väl anpassad för t ex. storleken på tältet samt under vilken fas växterna befinner sig i.

Känna igen problem: Om bladen på dina växter helt plötsligt börjar sträcka sig uppåt och skjuta sig upp kan det vara ett tidigt tecken på t ex. stress pga. felaktigt ljus. Skulle detta uppstå behöver du göra justeringar t ex. genom att höja eller sänka växtbelysningen för att effektivisera plantans absorption av ljuset.

Ju högre PPFD μmol dina plantor får, desto mer CO2 och näring behöver de; därför är det oerhört viktigt och nödvändigt att hålla en jämn nivå för att plantorna ska tillgodose sig så mycket ljus som möjligt.

Det är också mycket viktigt att upprätthålla en rätta VPD, eftersom de kommer att resultera i 80% högre näringsämnesupptagning och en dubbelt så snabb tillväxt hos plantan.

56 varer i alt