Snabb och säker leverans

Vi skickar paketet samma dag!

pH-/EC-mätare

Vid inomhusodling (slutna klimat) är det ytterst viktigt att hålla koll på både pH-värdena men även EC-nivåerna i det vatten man använder för bevattning.
Om pH-/EC-balansen inte är stabil kommer dina plantor inte att ta upp de nödvändiga näringsämnena som de behöver för att utvecklas som de ska och kommer att leda till att avkastningen inte blir bra eller av hög kvalité men även i värsta fall att det inte finns något att skörda.

pH-mätning

Detta är helt avgörande för dem som odlar i hydroponiska system, men även oerhört värdefull för all annan typ av odling! Genom att ha koll och kontroll över pH-värdet kan plantorna tillgodogöra sig de andra livsnödvändiga näringsämnena de behöver.

EC-mätning

EC mäter nivåerna i det gödningsvatten du använder och är viktigt att ha koll på så du inte riskerar övergödning av dina plantor.
Gro-Lys är en kvalitetsmedveten growshop där kunden alltid är i fokus. Därför kommer du att upptäcka att vi endast säljer noggrant utvalda produkter inom t ex. växtbelysning, ventilationssystem och erkända odlingssystem. Vi säljer endast produkter i absoluta toppkvalitet eftersom vi tror att dina växter endast förtjänar det bästa av det bästa!

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att ta fram de bästa lösningarna och produkterna  – allt för att du ska känna dig trygg samt att dina plantor ska få de bästa förutsättningarna!

18 varer i alt