Snabb och säker leverans

Vi skickar paketet samma dag!

Ventilation- Utsug

Alla erfarna odlare vet att korrekt ventilation är A och O när man odlar växter i slutna klimat.
En fläkt kan användas på många sätt, våra fläktar ersätter luften i ditt rum med ren och frisk luft. Observera att alla våra fläktar är av hög kvalitet med lång livslängd och kommer att hålla i många år.
Gör dig själv en tjänst och investera i rätt utrustning redan från början – Eftersom dina växter förtjänar det bästa! Gro-Lys har bara de bästa kvalitetsfläktarna och alltid till de skarpaste priserna! 
Klimatkontroll i ett inomhusodlingsutrymme är A och O! Om du vill ha friska och kraftiga plantor som ger hög avkastning så är det oerhört viktigt att ha full kontroll över viktiga parametrar som t ex. temperatur, luftfuktighet och CO2-nivåerna.

Om plantorna inte får växa under optimala förhållanden kommer de inte att utvecklas som de ska samt att skörden blir mindre och i värsta fall kan avkastningen utebli helt och hållet.

I kommersiell odling så är klimatkontrollsutrustning en av de viktigaste delarna för att säkerställa optimala förhållanden – så varför ska inte dina plantor få växa och frodas med samma förutsättningar?

Alla våra produkter är noga utvalda då vi vill vara den bästa odlingsbutiken i Norden – därför har vi också det bredaste sortimentet av allt du kan tänkas behöva, från t ex. växtbelysning, klimatkontrollsutrustning till krukor och odlingsmedia samt allt däremellan! Se hela vårt sortiment av odlingsutrustning här.

Kom ihåg att vi finns där för dig – så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig hela vägen! 

10 varer i alt