Snabb och säker leverans

Vi skickar paketet samma dag!

Atami - Wilma System

Hydroponiska Wilma-system från Atami  – din egna personliga assistent!
Systemen är s.k. dropp-system av högsta kvalitet, designad för odlingsentusiasterna och säkerställer att dina plantor får det vatten och näring som de behöver – NÄR de behöver det! 

Wilma-systemen är väldigt lätta i vikt och kan därför flyttas runt utan problem vid behov. De är stabila krukor vilket innebär att även större plantor inte kommer att ha några som helst problem med att stå stadigt i dem. Då krukorna aldrig är över eller under vattnet så får Wilma-systemen dina plantor växa sig friska och kraftiga samt producera större skörd jämfört med vanliga krukor där du får vattna för hand.

Du fyller krukorna med det odlingsmedia du vill använda och en pump levererar näringslösningen genom droppfunktionen i krukorna. Detta system är perfekt om du vill ha tryggheten med krukodling samtidigt som du vill ha en större avkastning/skörd – grundregeln är regelbunden vattning (lite och ofta). Det vatten som inte stannar kvar hos plantorna dräneras direkt tillbaka till vattenreservoaren och återcirkuleras i systemet.

SuperGrows vision är att jobba med det bästa av det bästa i sortimentet! Vi strävar alltid efter att ta fram de bästa och högkvalitativa produkterna och lösningarna till våra kunder. Så tveka inte att kontakta oss – vi hjälper dig hela vägen! 

6 varer i alt