Snabb och säker leverans

Vi skickar paketet samma dag!

INTEGRA™ - Fuktkontroll

Lösningar för fuktkontroll – smart, enkelt och säkert!
Jobbar som så att de antingen släpper ut eller absorberar fukt efter behov för att säkerställa den optimala miljön. Med stöd av årtionden av forskning och betrodda av branschledande varumärken anpassar sig Integrasfinslipade teknik skickligt till den föränderliga miljön utan att du någonsin behöver lyfta ett finger.

Smart

En 2-vägs fuktkontrollsteknik som anpassar sig skickligt till luften runt omkring den. Det är det smartaste alternativet för att tillsätta eller avlägsna fukt till en sluten miljö.

Enkel
Fuktkontroll som fungerar så kraftigt att du inte behöver fundera så mycket! Integra har utformat sina produkter för kontroll av luftfuktighet utan att det ska vara krångligt – de ska vara enkla och men effektiva. Det är helt säkert att röra vid produkter och de kommer aldrig att ändra smaken, aromen eller konsistensen.
Säker
Fuktkontroll som aldrig kompromissar med renhet. Fuktkontrollslösningarna är säkra, giftfria, saltfria, 99% biologiskt nedbrytbara och FDA-kompatibla.
Motverka mögelbildning, torra och krispiga växter och produkter! Oavsett om du bor på en fuktig kust eller i en avskild öken, svarar produkterna och anpassar sig till miljön där de ligger, vilket skapar optimala fuktnivåer med minimalt arbete.

Alla produkter är FDA-godkända, avfallsbeständiga, biologiskt nedbrytbara och giftfria.
Bibehåller de medicinala effekterna i produkten.
Varje paket innehåller ett handsfree ersättningsindikatorkort. När pricken på kortet blir ljusblå är det dags att byta ut ditt paket – enklare än så blir det inte!
Från torkning och härdning till förvaring och konservering är det viktigt att bibehålla optimal luftfuktighet.

Alla våra produkter är noga utvalda då vi vill vara den bästa odlingsbutiken i Norden – därför har vi också det bredaste sortimentet av allt du kan tänkas behöva, från t ex. växtbelysning, klimatkontrollsutrustning till krukor och odlingsmedia samt allt däremellan! Se hela vårt sortiment av odlingsutrustning här.

Kom ihåg att vi finns där för dig – så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig hela vägen – använd gärna vår chatt-funktion för snabbare svar!

2 varer i alt