Snabb och säker leverans

Vi skickar paketet samma dag!

Uppvärmning

Genom att komplettera med ett värmeaggregat säkerställer du en jämn temperatur i miljöer som kräver uppvärmt klimat. 
Hos Gro-Lys hittar du olika modeller av värmeaggregat som passar din odlingsmiljö. Kontakta oss, så hjälper vi dig att ta fram de bästa produkterna och lösningarna utifrån dina behov och önskemål!

Klimatkontroll i ett inomhusodlingsutrymme är A och O! Om du vill ha friska och kraftiga plantor som ger hög avkastning så är det oerhört viktigt att ha full kontroll över viktiga parametrar som t ex. temperatur, luftfuktighet och CO2-nivåerna.

Om plantorna inte får växa under optimala förhållanden kommer de inte att utvecklas som de ska samt att skörden blir mindre och i värsta fall kan avkastningen utebli helt och hållet.

I kommersiell odling så är klimatkontrollsutrustning en av de viktigaste delarna för att säkerställa optimala förhållanden – så varför ska inte dina plantor få växa och frodas med samma förutsättningar? 

Alla våra produkter är noga utvalda då vi vill vara den bästa odlingsbutiken i Norden – därför har vi också det bredaste sortimentet av allt du kan tänkas behöva, från t ex. växtbelysning, klimatkontrollsutrustning till krukor och odlingsmedia samt allt däremellan! Se hela vårt sortiment av odlingsutrustning här.

Kom ihåg att vi finns där för dig – så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig hela vägen!