Snabb och säker leverans

Vi skickar paketet samma dag!

Reflektorer

Reflektorer används för att reflektera den växtbelysning du valt att jobba med till dina plantor och finns i olika metalliska material, storlekar samt utföranden.
Anledningen att jobba med reflektorer är för att ge dina plantor så mycket PAR-ljus som möjligt för att få de mest optimala odlingsförhållanden samt ge dina växter de bästa förutsättningarna att växa sig starka, friska och ge så stor avkastning som möjligt. Ljuset kommer att studsa mot reflektorn och sedan ner mot din odling istället för att det ska studsa ut i hela odlingsrummet.

När du jobbar med HID- och CFL-belysning har du behov av att komplettera med en reflektor och det du ska tänka på innan är att komma underfund med ditt behov samt vilken funktion du vill att reflektorn ska uppfylla. Det finns många olika typer på marknaden och alla med olika funktioner – vissa är byggda för att reflektera brett, vissa kommer reflektera mer intensivt och vissa kommer jobba på en mindre yta.

Det finns som sagt lite olika modeller på marknaden och de öppna reflektorerna gör så att ljuset studsar rakt ner på dina plantor utan några hinder. Sedan finns det öppna reflektorer där du kan justera hur brett eller smalt område som ska täckas. En annan detalj att fundera över när du ska välja reflektor är själva meterialtes utformande – det finns släta där ljuset kommer att reflekteras mer specifikt och sedan finns det knottriga där ljuset studsar mindre men med en mer jämn spridning.
SuperGrow är en kvalitetsmedveten growshop där kunden alltid är i fokus. Därför kommer du att upptäcka att vi endast säljer noggrant utvalda produkter inom t ex. växtbelysning, ventilationssystem och erkända odlingssystem. Vi säljer endast produkter i absoluta toppkvalitet eftersom vi tror att dina växter endast förtjänar det bästa av det bästa!

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att ta fram de bästa lösningarna och produkterna  – allt för att du ska känna dig trygg samt att dina plantor ska få de bästa förutsättningarna!

15 varer i alt