Snabb och säker leverans

Vi skickar paketet samma dag!

CMH-Lampor

Ceramic Metal Halide – CMH
En växtlampa som kommer ge fantastiska resultat i din odling och du kan använda den alltifrån sticklingsfasen och under hela blomningsfasen.

CMH-lamporna simulerar ett väldigt naturligt ljus med ett brett spektrum som är väldigt nära solens dagsljus; ger ett högre PAR-ljus och dina växter kommer att utvecklas optimalt (mer än MH som har ett mer blått spektra och HPS som har ett mer gul/rött spektra).

CMH-lamporna är lite dyrare men ger dig mycket för pengarna och i det långa loppet kommer du spara pengar på el-kostnader jämfört med HPS- och MH-lampor. En annan fördel är att de alstrar inte lika mycket värme som t ex. HPS/MH, vilket innebär att du kan ställa in din ventilation på lägre styrka då du inte behöver inte lika kraftig ventilering i odlingsutrymmet/växttältet.

Tänk på att komplettera med en ballast för att få ut bästa möjliga av CMH-lamporna. Vi har ett brett sortiment av både analoga och digitala varianter och du hittar även olika paketlösningar.

SuperGrow.se är en kvalitetsmedveten growshop där kunden alltid är i fokus. Därför kommer du att upptäcka att vi endast säljer noggrant utvalda produkter inom t ex. växtbelysning, ventilationssystem och erkända odlingssystem. Vi säljer endast CMH-lampor i absoluta toppkvalitet eftersom vi tror att dina växter endast förtjänar det bästa av det bästa!

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att ta fram de bästa lösningarna och produkterna  – allt för att du ska känna dig trygg samt att dina plantor ska få de bästa förutsättningarna!

1 varer i alt