Snabb och säker leverans

Vi skickar paketet samma dag!

GHE®/Terra Aquatica®

Lyckliga växter från frö till blomning – uppnå fantastiska och imponerande resultat med välkända GHE®/Terra Aquatica®!
General Hydroponics Europe – GHE grundades i Frankrike 1994 av William Texier och Noucetta Kehdi och redan från början skapade och utvecklade de innovativa, nya produkter samt metoder genom att kombinera kraften i hydroponisk odlingsteknik med de egenskaper och ekologiska känsligheter man hittar hos organiska/biometoder som nu har blivit så viktiga.

Allt liv är symbiotiskt och GHE formulerade produkter för att möjliggöra levande näringslösningar; en ny kategori av jordbruksteknik där växter och deras miljö är noggrant integrerade i ett holistiskt livssystem. Detta banade väg för nya metoder inom modernt jordbruk genom att endast använda de renaste gödselingredienserna, många av dem i livsmedelskvalitet och genom att kombinera dem med de renaste ekologiska/bioingredienserna som finns tillgängliga.

GHE-produkterna är formulerade för att möta odlarnas specialiserade behov i alla typer av miljöer där man odlar växter för sina personliga och lokala behov. Det är mer än hydroponi och mer än organiskt eller bio – det är en hybrid som sammanför det bästa från båda världarna: bekämpningsmedel är inte nödvändiga när växter delar miljö med fördelaktiga organismer som i gengäld skyddar och försvarar växterna. Hårda kemiska ingredienser som används av de flesta moderna kommersiella jordbrukare kan inte användas i ett levande system. Endast rena och kompatibla ingredienser och formuleringsmetoder möjliggör det levande systemet för symbiotisk odling.

För att beskriva och förklara denna nya kulturmetod myntade William och Noucetta begreppet ”Bioponic”, något som nu utforskas runt om i världen och ett fält där GHE förblir ledande. De primära designkriterierna för produkter som är unika för GHE är att göra hälsosamma, hållbara och miljökänsliga produkter för odlare.
SuperGrow är en kvalitetsmedveten growshop där kunden alltid är i fokus. Därför kommer du att upptäcka att vi endast säljer noggrant utvalda produkter inom t ex. växtbelysning, ventilationssystem och erkända odlingssystem. Vi säljer endast produkter i absoluta toppkvalitet eftersom vi tror att dina växter endast förtjänar det bästa av det bästa!

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att ta fram de bästa lösningarna och produkterna  – allt för att du ska känna dig trygg samt att dina plantor ska få de bästa förutsättningarna!

34 varer i alt