Snabb och säker leverans

Vi skickar paketet samma dag!

Paketlösningar - Belysning

Genom att investera i en redan färdigkomponerad paketlösning vad gäller belysningsutrustning behöver du inte själv sätta ihop ett – allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig att snabbt komma igång och starta upp din odling! 
Med färdiga paketlösningar från SuperGrow får du all nödvändig utrustning du behöver redan från början – bara att installeras och kopplas in. Vi levererar färdiga lösningar av belysningspaket, allt för att du så smidigt som möjligt ska komma igång med att odla – och med de bästa ljusförhållandena.

De olika paketen som vi på SuperGrow har är speciellt framtagna för just odling och för belysning till exotiska växter/plantor i slutna klimat (inomhusodling). Genom att köpa ett färdigkomponerad paketlösning får du också bäst valuta för pengarna!
SuperGrow.se är en kvalitetsmedveten growshop där kunden alltid är i fokus. Därför kommer du att upptäcka att vi endast säljer noggrant utvalda produkter inom t ex. växtbelysning, ventilationssystem och erkända odlingssystem. Vi säljer endast paketlösningar i absoluta toppkvalitet eftersom vi tror att dina växter endast förtjänar det bästa av det bästa!

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att ta fram de bästa lösningarna och produkterna  – allt för att du ska känna dig trygg samt att dina plantor ska få de bästa förutsättningarna!

12 varer i alt