Snabb och säker leverans

Vi skickar paketet samma dag!

ALIEN® AERO™

ALIEN® AERO™-systemet använder sig av en luftkultursteknik som tillåter mer kontroll av rötternas omgivning. Genom att eliminera odlingsmedia så får växterna en helt annan frihet att kunna expandera sina rötter och på sätt kan de på ett mer optimalt sätt ta upp det extra syre som finns, vilket i sin tur genererar i en snabbare tillväxt.
Aeroponiska system  är också mer vatteneffektiva, då det är ett slutet system och använder därmed upp till 95% mindre vatten jämfört med om du skulle odla i anna odlingsmedia. Näringsämnena doseras med hjälp av en kraftig och tystgående vattenpump till micro-sprinklers belägna på undersidan av varje lock. Du kan även gör små finjusteringar i ”matnings”intervallerna beroende på vilken typ av växtsort som du odlar. 

Då växterna är luftburna och rötterna inte är ”fångade” i någon typ av odlingsmedia medför det en enklare skördning och rotering av plantorna. 
ALIEN® AERO™-systemet kan antingen användas som ett återcirkulerande eller som ett RTW-system (run-to-waste).
Har du frågor kring just detta system eller andra funderingar kring hydroponisk odling så tveka inte att kontakta oss på SuperGrow.se.

30 varer i alt