Snabb och säker leverans

Vi skickar paketet samma dag!

Mammoth

Mammoth odlingstält är designade i Holland och har många olika modeller och storlekar – så att just du kan hitta den modell som passar dina behov bäst.
Med hjälp av diverse olika hjälpmedel och utrustning kan du skapa ett alldeles eget klimatrum där du kan styra och ha full kontroll över dina plantor.

Mammoth odlingstält ligger lite lägre i pris men tillverkade i hög kvalitet och kommer att vara din följeslagare i många år.

Om plantorna inte får växa under optimala förhållanden kommer de inte att utvecklas som de ska samt att skörden blir mindre och i värsta fall kan avkastningen utebli helt och hållet.

I kommersiell odling så är klimatkontrollsutrustning en av de viktigaste delarna för att säkerställa optimala förhållanden – så varför ska inte dina plantor få växa och frodas med samma förutsättningar? 

Alla våra produkter är noga utvalda då vi vill vara den bästa odlingsbutiken i Norden – därför har vi också det bredaste sortimentet av allt du kan tänkas behöva, från t ex. växtbelysning, klimatkontrollsutrustning till krukor och odlingsmedia samt allt däremellan! Se hela vårt sortiment av odlingsutrustning här.

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det ultimata odlingstältet samt alla de andra tillbehör och utrustningar du kan behöva.