Snabb och säker leverans

Vi skickar paketet samma dag!

Spektrum King - LED

SPECTRUM KING specialiserar sig på att designa, utveckla och tillverka professionella LED-belysningar för inomhusodling och är pionjärer när det kommer till fullspektra LED-växtbelysning.
Som de ledande innovatörerna för utvecklandet av LED-belysning har SPECTRUM KING investerat i de allra senaste teknologierna jämsides med omfattande forskning kring växter.

Amerikanska SPECTRUM KING grundades för att man ville hitta lösningar på hur man kunde sänka kostnaden för elförbrukningen men samtidigt bibehålla och garantera en frodig, riklig samt högkvalitativ avkastning.

SPECTRUM KING är det första företaget att tillhandahålla LED-belysningar för såväl kommersiell som hemmaodling. De är framtagna för att efterlikna solljuset för att växterna ska få så optimala växtförhållanden som möjligt. Växter behöver ett fullspektra av ljus/färger för att må bra och inte enbart UV-/IR-ljus. Vidare har SPECTRUM KING största PAR-räckvidd såväl som höga Lumennivåer.

De patenterade LED-belysningarna från USA är de perfekta lösningarna för inomhusodling och för odlare som vill spara pengar men samtidigt förbättra växternas hälsa och avkastningen.  

Perfekt till känsliga växter, då man endast jobbar med en bråkdel av energin.
SuperGrow är en kvalitetsmedveten growshop där kunden alltid är i fokus. Därför kommer du att upptäcka att vi endast säljer noggrant utvalda produkter inom t ex. växtbelysning, ventilationssystem och erkända odlingssystem. Vi säljer endast produkter i absoluta toppkvalitet eftersom vi tror att dina växter endast förtjänar det bästa av det bästa!

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att ta fram de bästa lösningarna och produkterna  – allt för att du ska känna dig trygg samt att dina plantor ska få de bästa förutsättningarna!

2 varer i alt