Snabb och säker leverans

Vi skickar paketet samma dag!

MAGNUS Lights - LED

Vi är stolta över att ha utökat vårt sortiment av LED-belysning med MAGNUS Lights. Dessa LED-paneler är världens kraftigaste och i kombination med ett fullspektra (som tagit 4 år att utveckla) så är MAGNUS LED-paneler de mest effektiva kommersiella växtbelysningarna på konsumentmarknaden.
MAGNUS Lights LED samarbetar med Parus (och R&D Center) som de marknadsledande företagen i världen, med över 14 år på nacken inom hortikultur. LED-panelerna som de tillsammans utvecklat är exklusiva för MAGNUS och LED-paneler är unikt framtagna för att tillgodose Cannabisindustrin och erbjuder skräddarsydda belysningslösningar för t ex. kloning, kultivering, tillväxt, blomning m.m.

MAGNUS Lights är den bästa belysningen för ditt växttält då energiproduktionen styrs till utvecklingen av högre PAR och PPFD, istället för till värme. Detta ger dina plantor de mest optimala förhållandena för att maximalt utnyttja växttältet; som följd ger det en otroligt kraftig utdelning och oerhört potenta plantor!
SuperGrow är en kvalitetsmedveten growshop där kunden alltid är i fokus. Därför kommer du att upptäcka att vi endast säljer noggrant utvalda produkter inom t ex. växtbelysning, ventilationssystem och erkända odlingssystem. Vi säljer endast produkter i absoluta toppkvalitet eftersom vi tror att dina växter endast förtjänar det bästa av det bästa!

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att ta fram de bästa lösningarna och produkterna  – allt för att du ska känna dig trygg samt att dina plantor ska få de bästa förutsättningarna!