Snabb och säker leverans

Vi skickar paketet samma dag!

THE TRIMINATOR

The Triminators historia började i norra Kalifornien när några odlare efterfrågade en maskin som kunde trimma deras premiumblomma i kommersiell skala. 
Idag är de en del av Eteros Technologies och de erbjuder det mest omfattande utbudet av cannabis- och hampabearbetningsutrustning i världen. De levererar till några av de mest avancerade gårdarna över hela världen och fortsätter stödja både stora och små jordbrukare. De fortsätter att konstruera skördelösningar baserade på feedback från odlare för att hjälpa till att öka produktiviteten och lönsamheten på den snabbt föränderliga cannabismarknaden.

Alla våra produkter är noga utvalda då vi vill vara den bästa odlingsbutiken i Norden – därför har vi också det bredaste sortimentet av allt du kan tänkas behöva, från t ex. växtbelysning, klimatkontrollsutrustning till krukor och odlingsmedia samt allt däremellan! Se hela vårt sortiment av odlingsutrustning här.

Kom ihåg att vi finns där för dig – så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig hela vägen – använd gärna vår chatt-funktion för snabbare svar!

2 varer i alt