Snabb och säker leverans

Vi skickar paketet samma dag!

Hartspressar

Extraktion utan explosionsrisk! Rosinmetoden är en teknik för att utvinna resin (harts) från Cannabistopparna.
Det är ett relativt enkelt sätt som går ut på att placera växtdelarna mellan pergamentpapper och sen pressa det under hydraliskt tryck i kombination med tillförd värme. Resultatet är att oljan i budsen trycks ut och sedan kan skrapas bort från pergamentet. Det här är en teknik som har blivit populär pga. enkelheten och att det inte kräver någon form av lösningsmedel i utvinningsprocessen. Vem som helst kan sköta en sådan press och få fram vad som på engelska brukar kallas rosin hash. Det är även helt riskfritt till skillnad från gasbaserade extraktionsmetoder där CO2 eller butan används.

Alla våra produkter är noga utvalda då vi vill vara den bästa odlingsbutiken i Norden – därför har vi också det bredaste sortimentet av allt du kan tänkas behöva, från t ex. växtbelysning, klimatkontrollsutrustning till krukor och odlingsmedia samt allt däremellan! Se hela vårt sortiment av odlingsutrustning här.

Kom ihåg att vi finns där för dig – så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig hela vägen – använd gärna vår chatt-funktion för snabbare svar!

23 varer i alt